20/04/2017

Afgelopen donderdag 20 april bezocht Jasper van der Graaf, projectmanager Cultuur van de Gemeente Apeldoorn het museum Kroller Muller om kennis te maken met het 'Elke Dag Kunst In het Bos'-project, een intiatief van Lions Appelthorn en museum Kroller Muller. De heer van der Graaf werd ontvangen door Lies Boelrijk, verantwoordelijk voor Marketing en Business Development, en Sandra Boks, medewerker educatie bij Kroller Muller. Daarna was er tijd om te kijken bij het bezoek aan het museum van groep 8 van de Koningin Wilhelminaschool uit Apeldoorn. Tussen de middag genoot iedereen van een lekkere Krollerbol, gebakken door Praktijkschool Apeldoorn en 's middags stond  de wandeling met gids door Park De Hoge Veluwe op het programma. Namens Lions Appelthorn was Hanneke Stegeman aanwezig, o.a. om foto's te maken.